divendres, 26 de juny del 2009

Rotorua

Hola gent, b'e ara ja som a la zona de Taranaki a l'extrem oest de l'illa, on hi ha un volca 'aquests de fons d'escriptori, que encara no hem vist per cert.
Recuperant el lloc on ho vam dexiar l'ultim dia, hem anat per l'est i el nord de l'illa i la veritat el gruix dels maoris es aqui. Moltes Maraes, i escultures maoris, i gent es clar. Del East Cape vam seguir la costa fins la Bay of Plenty, on hi ha un 85% de les hortes on es cultiva Kiwi. Impressionant el que tenen muntat aqui per aquestes petites fruites! Hem fet un tour amb un trenet i tot! D'aqui vam baixar cap al centre de l'illa altre cop i vam arribar a Rotorua, una de les zones geotermiques mes actives. La ciutat primer s'olora i despres es veu jeje. El llac que domina la vila te emanacions de sofre per tot arreu, i tots els campings tenen piscines d'aigua claenta gratix!!! Per descomptat que les hem fet servir. Aqui hem visitat les portes de l'infern, alla on es banya el dimoni, alla on hi fa la sopa, alla on es renta les dents... jeje son molt originals a l'hora de batejar les basses d'aigua i fang bullent! Tamb'e hem vist el geiser Lady Knox, que en provoquen l'erupcio amb sabo, i que per cert dura de mitja hora a una hora! fins aqui ens ha tornat a fer bon temps. D'aqui ens n'hem anat cap al sud oest fins a les Waitomo Caves on hem fet el que en diuen black Water rafting... espeologia barata flotant en pneumatic de camio i amb el sostre de la cova ple de GLOWWORMS! Uns cuquets que fan unes teranyines que fan llum, com petites estrelles. Ha molat molt, llastima que feia molt fred! Aqui el temps ha comencat a empitjorar alter cop i ara tenim previsio de 3 dies de pluges aixi que ens n'hem anat a la zona de Taranaki a fer uns dies de ciutat potser.
Ara estem mirant per anar a un partit dels All Blacks vs Australia quan siguem a Auckland que emocionant!! anem seguint els seus partits des de bars dels poblets que trobem, molt autentic. Apa See you!

2 comentaris:

  1. Buffff! Aneu a tants llocs que fins i tot costa de seguir. Sort de les eines de can Google. Per cert, una cosa que em balla pel cap: quants kilòmetres porteu amb la furgo? estic intrigat perquè tela els recorreguts...

    Tio Jaime

    ResponElimina
  2. que guapo tot plegat no? però ja us ho heu recorregut tot o què? bé segur que encara us queden moltes coses! heu de fer una guia de viatge quan torneu eh!
    per cert l'hivern a can kiwi què tal?

    ResponElimina