dilluns, 8 de juny del 2009

Wellington

Doncs si al final hem arribat a l'illa nord, ens ha costat, pero! Aixo de deixar el bon temps que ens feia a aquests paratges tant bonics de Malborough... Dissabte varem creuar l'estret de Cook en 3 hores en un ferry de 8 pisos!!! arribant el temps no era massa bo pero s'ha anat arreglant i ara fa solet. Hem visitat el parlament d'aquesta gent i 4 edificis mes politics. Ahir varem anar al museu Te Papa, diguem-ne nacional de NZ, i es una passada, estil museu de la ciencia pero amb historia i per a tots els publics, i gratis!
La seguent parada depen una mica del temps (meteorologic) o sigui que nomes podem dir que anirem cap al Nord. De moment hem tingut molta sort amb el weather, fa uns 20 dies que no ens plou, i siguent a NZ i a l'hivern, es una cosa bastant extranya. Ara anirem als Botanic Gardens a aprofitar el solet que fa.

3 comentaris:

  1. Encara que no hi escrivim cap comentari anem seguint i mirant el que hi pugeu, per anar posant al dia a tothom que pregunta per vosaltres.
    Quina enveja , tants bons dies, fa mes mal temps aqui que allí, i nosaltres anem cap l'estiu...

    Aprofiteu que la bona vida que se us esta acabant.
    Apa una abraçada ben forta a tots dos.
    Marcel

    ResponElimina
  2. quina enveja tot plegat! aprofiteu!!!

    ResponElimina
  3. Enveja? i ara...aquí estem de muerte...cada vegada fa més caloreta, encara falten molts dies per les vacances...res d'enveja!!! contents d'estar a casona, i no haver de pensar cada dia què anar a veure, descobrir coses noves, viure noves experiències...snifs...em semla que no us enganyaré pas, oi? jo tb tinc molta enveja!!!

    una abraçada aixafakiwis als dos!

    ResponElimina