dijous, 18 de juny del 2009

Centre de l'illa Nord

Ei gent! Be ja som a Gisborne, a l'est de l'illa Nord. Hem creuat tot el centre, passant per vinyes i vinyes de la zona de Masterton, i vam arribar fins al Park de Tongariro. La zona amb els volcans mes actius de NZ. L'ultima erupcio, del Mont Ruapehu va ser al 2007, i curiosament al camping on vam dormir estava just al lloc on baixaria una hipotetica riuada en cas d'una nova erupcio!!! tot i que ja ens vam llegir el pla d'evacuacio (sortir corrents!!!) no patiu!
Aqui la sort amb el temps ens ha abandonat i tenim dies tapats i dies plujosos. A tongariro ens va impedir de fer un parell de caminades guais, tambe va ser pq a dalt dels cims es necessiten crampons i piolets i no ens ho donaven amb la furgo, alpinisme amb forquilles pel gel... be ja us ho podeu imaginar que no aniria massa be!
Tambe hem estat a Taupo on hem vist fumeroles i el Llac mes gran de NZ que per cert es el crater d'un volca que la va liar bastant quan va erupcionar (fa 2500 anys)!!!
De totes maneres ahir vam estar al llac Waikaremoana i vam tenir un dia assolellat que ens va deixar caminar tot i que feia fresca ja que a la nit havia nevat i tot era enfarinat ! Hem passat molta estona pel mig de boscos d'arbres altissims (rimu, rata, beech), tot era molt verd i ple d'ocells... kaka, kereru, miromiro! comencem a ser experts en botanica i ornitologia kiwi!
Be ara ens n'anem cap al Cape East, el lloc on es veu primer la llum del sol al mon!!!! (aixo diuen ells clar, pq segur que hi ha alguna illa que el veu abans...)
Una abracada a tothom

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. superkiwis!
    esperem que el temps hagi millorat i pogueu estar disfrutant de totes aquestes coses que expliqueu... vigileu bé amb tants volcans que la lien, eh?
    avui celebrem la revetlla de sant joan, pensarem molt en vosaltres!
    ester

    ResponElimina