divendres, 3 de juliol del 2009

Haere ra furgo! Haere mai granja!

Com podeu endevinar Haere ra vol dir 'a reveure que vagi be' i haere mai 'benvinguts'. Doncs si ja hem deixat la furgo amb unes 8000 km a les rodes, on ens han fet pagar el vidre trencat. Fa un parell de dies vam trucar a la granja de Hamilton, la que haviem acordat per anar i resulta que ens van donar llargues i ja tenien algu... tristos vam estar trucant dos dies sencers sense dormir! jeje es broma, pero al segon dia de trucades vam trobar una altra granja on ens hi volien, per l'endema mateix! o sigui que ja som alla, no hem ni fet una nit de backpackers!!
El lloc on ens estarem aquets 15 dies es Titirangi, enmig dels Waitakere Ranges al nord-est d'Auckland, es una zona protegida i molt verda, on hi plou forca.
La granja no es una granja, es una casa amb jardi i un tros de bosc, tenen 4 gallines un conill, una granja de cucs , hort, hivernacle entre altres coses. La familia es veu maca, son de Sud Africa i tenen un nano de 15 anys i una nena d'11. Avui tenim el dia lliure pq encara han d'organitzar que hem de fer pero per nosaltres fantastic! Dema ja tocara comencar a pencar, i sembla que sota la pluja... visca l'hivern kiwi!
una abracada!

2 comentaris:

  1. "...Dema ja tocara comencar a pencar..." Ja en sabreu? després de tants dies de turistes... apa, a disfrutar-ho i una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Heiii!!! Que com va tot, hens recordem molt de vosaltres, si si els de Clickart t'enrecordes una empresa verda com el fons del teu blog, ja som 23 almes pencant a aquesta empresa, gent molt maca, ja et queda poc per la terra KIWI o que?...
    Una molt forta abraçada per tot dos del José Manuel

    ResponElimina