dilluns, 27 d’abril del 2009

Christchurch

Be, doncs ja som a l'ultima etapa del nostre curs d'angles (obtus, agut, recte...XD)! Ja nomes falta una setmana per agafar la furgo i comencar el viatge de debo!
Ara mateix som a Christchurch (CHCH), la segona ciutat mes gran de NZ. Es dit que es la ciutat mes anglesa fora d'Anglaterra... i es bastant veritat. Tota la ciutat esta ben ordenada en una mena d'eixample al voltant de la Cathedral Square, on per descomptat hi ha una catedral (anglicana). Es curios que molta gent ens digues que es una ciutat sense res especial i molt aburida, pero de moment ens hi estem trobant molt be. La familia que ens acull son una parell d'avis, i com tots els d'aquesta generacio, ens tracten com si fossim els seus nets... Els sopars son bonissims i gairebe sempre tenim exquisiteses per postres, els esmorzars tambe son molt bons amb mermelada que fan ells mateixos amb fruita de l'hort!!!!
L'escola es una mica mes avorrida, potser tambe perque tenim ganes de marxar a voltar... La ciutat pero es plena de parcs i , com sempre, molts arbres.
El cap de setmana que vam arribar els avis ens van dur a un mercat i vam menjar hot dogs (salsitxes arrebossades i empalades com un polo) i fish and chips a la vora d'un riu, imagineu! Vull fer public que em sento molt malament pq el dia de st jordi no vaig trobar cap rosa per la mar, pero ella si que va complir, demano perdo publicament.
Aqui es dia festiu el 25 d'abril, commemorant una desembarc de tropes de NZ a no se on , on va morir gairebe tothom. En diuen l'ANZAC day i venen unes mena de clavells de plastic per recollir fondos per als vetrans de guerra.
Nosaltres vam aprofitar el dia per anar als Botanic Gardens. Res a comparar amb el Parc Torres Villa jeje. Ens hi vam passar a la vora 4 hores voltant amunt i avall per alla i el centre de CHCH.
Diumenge vam anar a Lyttelton, un petit poblet a la costa, on vam fer una petita caminada per arribar-hi, pero lo mes important es que alla ens vam menjar l'hamburguesa mes gran que hem vist mai! I no es tot perque despres vam anar al Diamond Harbour, amb un ferry i alla ens vam menjar el gelat mes gran que hem vist mai per $2,5 o sigui uns 1.2 europeus! jeje

* intentarem pujar les fotos pero tenim problemes amb Internet...

2 comentaris:

  1. "...falta una setmana per agafar la furgo i comencar el viatge de debo!..." <- Ho trobo una irreverència!! començar el viatge??? quan porteu gairebé 3 mesos a l'altra punta del món???

    En fi...de desagraïts l'infern n'és ple!!
    A cuidar-se moltíssim!!
    una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quina enveja nois
    Qui pogués, fer una "petita " tournée per l'Illa.
    Apa, aprofiteu-ho al màxim que, tan temps de vacances em sembla tardareu a poder gaudir-lo tan lluny de casa.
    Una abraçada

    ResponElimina